Hrvatski radio

Radio Split

Prema TTTS-u se nakon pola stoljeća uređuje nogostup

22.09.2022.

14:43

Autor: Radio Split

Šine - nogostup

Šine - nogostup

Foto: HRT / HRT

Izvode se završni radovi na nogostupu u Ulici 4. Gardijske brigade u Splitu. Kako su naveli iz Gradskog kotara Šine, radovi se dovršavaju nakon gotovo pola stoljeća!

Nogostup u duljini od 200 metara je izgrađen iz proračunskih sredstava kotara i svih 120 tisuća kuna koliko iznosi skromni proračun Šina je potrošeno na izgradnju nogostupa kako bi kretanje pješaka na toj prometnici bilo sigurnije. Na otvaranju nogostupa je bio najavljen i dolazak splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, no on nije došao na Šine. U ime grada je bila voditeljica odsjeka za mjesnu samoupravu Suzana Bartulović koja nije mogla potvrditi da će grad Split u cijeloj duljini Ulice 4 Gardijske brigade u budućnosti izgraditi nogostup i da će umjesto kotara Šine financirati taj posao.

Evo što je o nogostupu, zahvatu malom za grad poput Splita, a velikom za Šine, rekla novoizabrana predsjednica kotara Marina Kovačević.predsjednica kotara Šine Marina Kovačević

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.