Hrvatski radio

Radio Split

16:05 / 06.12.2021.

Autor: RS

Prepoznajete li osobe s fotografije?

Foto PU Split

Foto PU Split

Foto: - / -

Prepoznajete li osobe s fotografija molimo da o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili putem besplatnog telefona 192 Dana 22. rujna 2021. godine u poslijepodnevnim satima u Marulićevoj ulici u Splitu,

od strane dvije nepoznate ženske osobe izvršeno je kazneno djelo krađe, na način da su oštećenoj iz torbe koju je nosila obješenu o rame otuđili novčanik s novcem i dokumentima. S ciljem prikupljanja korisnih saznanja vezanih za kriminalističko istraživanje kaznenog djela Krađe policija traži pomoć pri utvrđivanju identiteta osobe s fotografija.

Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događaj da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr - objavila je policija na svojim mrežnim stranicama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.