Hrvatski radio

Radio Split

Prijavite piromane koji pale kontejnere

19.11.2015.

10:09

Autor: RS

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Noćas oko 01.25 sati u Šižgorićevoj ulici u Splitu izbio je požar na osam plastičnih kontejnera od kojih je pet u potpunosti izgorjelo. Tom prilikom oštećeno je pet osobnih automobila na kojima je uglavnom nastala manja materijalna šteta.

Noćas oko 1.40 sati u ulici Fausta Vrančića u Splitu također je izbio požar na šest metalnih kontejnera u kojima je izgorjelo smeće, te nije nastala materijalna šteta.

Kriminalističko istraživanje i obavljanje očevida u cilju pronalaska počinitelja, uzroka požara i nastale materijalne štete je u tijeku.

U odnosu na događaj upozoravamo građane da ne parkiraju vozila neposredno uz plastična kontejnere. Također molimo građene, ukoliko raspolažu informacijama u vezi navedenih požara da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr kao i putem aplikacije e-dojava građana ili u najbližu policijsku postaju - pozivaju iz splitske policije. 

 

Pretučen 20-godišnjak

Iz policijskog Biltena: U splitsku bolnicu jučer poslijepodne zaprimljen je 20-godišnjak s teškim ozljedama glave. Nalazi se u stanju opasnom po život pa su iz bolnice odmah pozvali policiju. Mladić je pretučen, no zasad nisu poznati detalji napada. Više će se znati nakon dovršetka policijske istrage, no već sumnjaju na dvojicu mladića.
F-10 Dnevnik Beep

Naime, nedaleko bolnice uočeno je sumnjivo vozilo u kojem su bila dva mladića. Uz sredstva prisile su uhićeni i odvedeni u policijsku postaju gdje će nad njima biti obavljena kriminalistička obrada.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.