Hrvatski radio

Radio Split

Promocija projekta TZ grada Splita i Turističko-ugostiteljske škole

27.04.2022.

12:56

Autor: Denis Šabić- Turistička zajednica grada Splita

Split

Split

Foto: wikipedija.org / wikipedija.org

Pozivamo Vas na predstavljanje projekata suradnje Turističke zajednice grada Splita, Turističko- ugostiteljske škole i Elektro tehničke škole u sklopu projekta MINT-a, „Promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam“. Predstavljanje će se održati u hotelu Cornaro u četvrtak, 28. travnja s početkom u 12 sati.

Predstavljanje projekata ...

Predstavljanje projekata ...

Foto: Turistička zajednica grada Splita / Turistička zajednica grada Splita

Iza nas je 10 godina uspješne suradnje sa Turističko-ugostiteljskom školom Split koja odnedavno s razlogom nosi titulu Regionalnog centra kompetentnosti i partnerskim školama na projektima MINT-a „Promocija zanimanja i jačanje strukovnih kompetencija za turizam“ i brojnim drugim projektima koji su na različite načine doprinijeli razvoju turističke ponude naše destinacije. Predstavljeni će biti brojni projekti- Od projekta „Chocolatina Diocletiana-„ nastalog u suradnji sa Školom likovnih umjetnosti i svjetski poznatim čokolatijerom Marinkom Biškićem, preko slikovnice „Croatian Beauty“ u kojem psić kroz zanimljive ilustracije i stihove upoznaje svoju domovinu do maskica za mobitele koje svijetle u mraku, nastale u sklopu projekta „Split night sky“, projekt „Najbolji dalmatinski suvenir“ te posljednji projekt edukativna igrica „Treasure digging game“ .

Veselimo se Vašem dolasku, ističu u turističkoj zajednici grada Splita.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

Svi za Lećevicu

radionice