Hrvatski radio

Radio Split

Pronađeno mrtvo tijelo muškarca u Kruštvaru, pritvoren 33-godišnjak

24.04.2022.

11:48

Autor: PU Splitsko-dalmatinska

Police

Police

Foto: MUP / -

Jučer, 23. travanja 2022., na području općine Dicmo, u mjestu Krušvar, policijski su službenici na poziv obavili očevid i dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Prisila prema službenoj osobi opisano u čl.314. st.1. Kaznenog zakona RH." Uz kaznenu prijavu 33-godišnjak je sinoć predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje vezano uz događaj pronalaska mrtvog tijela se provodi i nadalje. Tijelo je prevezeno u splitsku bolnicu radi obavljanja obdukcije, a prema prikupljenim saznanjima i utvrđenim činjenicama do sada nisu utvrđeni elementi kaznenog djela - izvijestila je splitska policija.   

Podsjetimo, mrtav muškarac pronađen je u ranim jutarnjim satima u subotu.

Policiji je poziv stigao oko četiri sata, a dolaskom na mjesto događaja zatekla je naoružanog muškarca koji ni policiji ni Hitnoj medicinskoj pomoći nije dopuštao ulazak u kuću. Oružje je držao u rukama, no policajci su ga savladali i doveli u službene prostorije. U kući je pronađeno tijelo muškarca.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.