Hrvatski radio

Radio Split

Proslavljen Međunarodni dan obitelji

15.05.2017.

14:18

Autor: Marino Marinčić, Mladen Vuković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U povodu Međunarodnog dana obitelji, Centar za socijalu skrb grada Splita priredio je stručni skup "Medijacija: Prilika za dogovor, rast i razvoj obitelji" koji je održan u dvorani Hrvatske odvjetničke komore. Tim je povodom obilježena i deseta obljetnica rada podružnice Obiteljskog centra u Splitu.

Obiteljski centar uspješno provodi novu metodu socijalnog rada medijaciju - kaže u razgovoru s Mladenom Vukovićem ravnatelj Centra za socijalnu skrb Split Ante Bjažević.

A „80 nam je godina tek" - naziv je svečanog programa kojega je, obilježavajući Međunarodni dan obitelji, organizirala županija Splitsko-dalmatinska. U glavnim ulogama bili su korisnici domova za starije i nemoćne osobe: Split, Lovret, Makarska i Vis te štićenici Centara za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači" i „Slava Raškaj". Tijekom dvosatnog programa prepunog pjesme i plesa, velika dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Izvijestit će Marino Marinčić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.