Hrvatski radio

Radio Split

Radio Rijeka i Robert Ferlin nominirani za Zlatni Studio!

07.12.2018.

15:59

Autor: Radio Rijeka

Radio Rijeka i Robert Ferlin nominirani za Zlatni Studio!

Radio Rijeka i Robert Ferlin nominirani za Zlatni Studio!

Foto: - / -

Radio Rijeka ima čak dvije nominacije za nagradu Zlatni Studio! Vaš omiljeni radio nominiran je za radijsku postaju godine, a omiljeni glas omiljenog radija, Robert Ferlin, i ove godine ima priliku postati radijski glas godine.

"Jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, desetljećima najslušanija u regiji, diči se time što u svom programu nema zabranjenih tema, a njeni voditelji su osebujni, duhoviti profesionalci koji svojim pristupom poslu ovaj radio čine drugačijim od drugih", tako su vaš omiljeni radio opisali prilikom nominacije za ovu vrijednu nagradu.

Glasovanje počinje 7. prosinca i zatvara se 24. prosinca 2018. godine. Glasovati možete na internetskim stranicama Jutarnjeg lista te kroz tri kupona u Studiju koji će biti objavljeni 7. prosinca, te 14. i 21. prosinca. U prvom krugu čitatelji glasuju za jednog od ponuđenih kandidata u svakoj od 20 kategorija, a zatim se njihovi glasovi zbrajaju te počinje drugi krug u kojem u svakoj kategoriji ostaju tri nominacije koje su dobile najviše glasova. Drugi krug traje od 4 siječnja do 21. siječnja 2019. godine.

Nagrada Zlatni Studio dodjeljuje se u pet kategorija: televizija, radio, kazalište, film i glazba. Odluku o nominacijama donosi žiri, a ukupno je pet nominiranih po svakoj nagradi.

U kategoriji Radio, u kojoj je nominirana Radio Rijeka te voditelj Radio Rijeke Robert Ferlin, nagrade se dodjeljuju za radijski glas i radijsku postaju godine. 

Čitatelji Studija i jutarnjeg.hr odabrat će najbolje - najprije tri nominirana u prvom krugu te među njima pobjednike u drugom. 

U oba kruga glasovanja o redoslijedu i pobjedniku odlučuju u jednakom omjeru (50/50) glasovi pristigli putem kupona i glasovi pristigli putem internetske stranice Jutarnjeg lista.

Maksimalan broj dozvoljenih glasova pristiglih u pojedinom krugu je ograničen na jedan glas putem interneta, dok glasovi putem kupona nisu ograničeni. 

Nagrade Zlatni Studio za pobjedničke nominacije bit će dodijeljene u emisiji koja će se emitirati na HRT-u 2. veljače 2019. Bude li dovoljno vaših glasova, Radio Rijeka i Robert Ferlin mogli bi postati dobitnici nagrade koja se dodjeljuje najboljima u svijetu televizije, filma, radija, kazališta i glazbe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.