Hrvatski radio

Radio Split

Ride for life 2 - D8 Tour - 2022 Croatia

16.05.2022.

09:09

Autor: Denis Šabić TZ SDŽ

Park prirode Biokovo - Skywalk

Park prirode Biokovo - Skywalk

Foto: HRT / HRT

Ride for Life 2 - D8 Tour - 2022 Croatia" 

 

Park prirode Biokovo

Park prirode Biokovo

Foto: HRT / HRT

"Ride for Life 2 - D8 Tour - 2022 Croatia" je moto event koji će se održati u periodu 27.-30.05.2022., a vozit će se uz more dionicom D8 od Bakarca do Omiša. Jadranska magistrala je atraktivna sama po sebi za vožnju motorima, a snimke vožnje obići će ne samo Hrvatsku. Bitno je za naglasiti da će se veći dio eventa događati u Splitsko-dalmatinskoj županiji, konkretno u gradu Omišu, Radmanovim mlinicama i Parku prirode Biokovo - Skywalk.

Ovim eventom promovirat će se sigurna vožnja, odgovorno ponašanje u prometu te će se odaslati jasna poruka bikerima  i ostalim sudionicima u prometu da voze sigurno, da se čuvaju ljudski životi, da se ukazuje na poštivanje prometnih propisa i zakona, a sve u cilju smanjena stradalih na cestama. U sklopu eventa će se organizirati i humanitarna akcija u suradnji sa Udrugom Krijesnica za prikupljanje sredstava za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.