Hrvatski radio

Radio Split

"Samozapošljavanje - korak naprijed, natrag dva?"

15.01.2019.

18:00

Autor: Vesna Relić

"Samozapošljavanje - korak naprijed, natrag dva?"

"Samozapošljavanje - korak naprijed, natrag dva?"

Foto: - / -

"Samozapošljavanje - korak naprijed, natrag dva?" naziv je javne tribine koja se u održava u srijedu, 16. siječnja 2019. godine u dvorani CISOK-a, Jelačićeva 17, s početkom u 12,30 sati. Tribinu organizira Klub mladih Split u suradnji s HZZ-om Split.

Znate li da su upravo mala poduzeća temelj gospodarstva brojnih modernih i bogatih svjetskih zemalja? Razmišljate o pokretanju vlastitog posla i zanima vas koje sve mjere HZZ nudi? Kakva je procedura za dobivanje poticaja i o kakvim je poticajima riječ? Isplati li se samozapošljavanje, odnosno koliko se treba uložiti za takvo pokretanje posla? 

Je li nemoguća misija pokriti sve troškove? Jesu li neka područja poslovanja isplativija od drugih? Koliko samozaposlenih odustane nakon nekog vremena, a koliko ih uspije proširiti posao i zaposliti nove ljude?

Odgovore na ova i slična pitanja dobit ćete od stručnjaka iz HZZ-a, kao i od mladih poduzetnika koji su se samozaposlili i koji vam mogu dati najbolje savjete iz prve ruke!

Ulaz je slobodan!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.