Hrvatski radio

Radio Split

Škorić: Tko zataškava aferu Grizlijevih šapa?

13.06.2016.

12:26

Autor: Mladen Vuković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što sam prije desetak dana u Saboru govorio o PR agenciji Grizli, koja je sudjelovala u izbornoj kampanji Mosta, ta se afera o prodaji Mostovih ministara pojedinim javnim medijima polako zataškava - kazao je saborski zastupnik i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Splita Petar Škorić.

Na današnjem susretu s novinarima Škorić je kazao da se mjerodavne državne institucije još nisu oglasile o tom slučaju medijske korupcije, a komentirao je i suradnju stranke rada i solidarnosti Milana Bandića sa splitskim gradonačelnikom Ivom Baldasarom, koji u protekle tri godine nije pokazao "ni rad ni solidarnost".

Na primjedbu da su dokumenti o slučaju "Grizli" došli u javnost krađom iz jednog automobila, Škorić je kazao da je to klasična zamjena teza, jer je tobože sporan način dolaska do dokumenta, a ne ono kriminalno što u njemu doista piše, te je pozvao državne istražne organe da se što prije očituju o "grizlijevim šapama" te o prije točno godinu dana nacrtanoj "svastici" na Poljudu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.