Hrvatski radio

Radio Split

SPALADIUM ARENA: Iako su vjerovnici najavili zatvaranje dvorane, od danas do subote održava se Adriatic gastro show

01.02.2023.

14:50

Autor: HRT; Radio Split

Adriatic Gastro Show

Adriatic Gastro Show

Foto: HRT; Radio Split / HRT

Iako su vlasnici tvrtke TPN u stečaju, koja upravlja splitskom Spaladium Arenom, koncem prošle godine odlučili da se dvorana zatvara, konzervira i ide na prodaju te kazali da sve manifestacije za ovu godinu odgađaju, danas je veliko iznenađenje i Grada i građana, u stečajem i dugovima opterećenoj Spaladium areni otvoren Adriatic Gastro Show.

  

Stečajna upraviteljica Natalija Mladineo kaže ugovor s organizatorom sajma potpisan je u svibnju prošle godine i slučaju otkazivanja ugovora stečajni dužnik bi morao nadoknaditi štetu. Tog su mišljenja i na Trgovačkom sudu u Splitu.

Tako je sajam otvoren , cijena karte je 4 eura, a do subote navečer možete pogledati proizvode više od 400 izlagača. Svečanog otvaranja i govora političara nije bilo. Prošetali smo sajmom porazgovarali s izlagačima te te direktorom sajma Stipom Šamijom koji je objasnio kako je došlo do održavanja sajma iako je stečajna upraviteljica prije četrdesetak dana izjavila da se dvorana zatvara:

Sajam Adriatic Gastroi Show

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

Svi za Lećevicu

radionice