Hrvatski radio

Radio Split

Splitska grupa Mind Zoo pobjednik ST-@rta

12.09.2017.

11:16

Autor: MV

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pobjednik osmog izdanja Festivala autorskih bendova ST@rt 2017. je splitska grupa MIND ZOO koja je po glasovima stručnog ocjenjivačkog žirija i publike osvojila najviše bodova. S nekoliko bodova zaostatka, drugoplasirana grupa FLORIDUS iz Mostara je također ostavila odličan dojam.

Nakon nastupa finalista, a prije proglašenja pobjednika, koncert je održala grupa MJESNI ODBOR, koja je bila zaslužna za odličnu atmosferu klubu Zenta i nakon službenog dijela Festivala. 
 
Proglašenjem pobjednika završena je trodnevna glazbena poslastica koja je radi vremenskih uvjeta premještena iz Đardina u klub Zenta. Splitska publika je još jednom dokazala da je željna dobre glazbe, a 15 bendova koji su nastupili na ovogodišnjem ST-@rtu, pokazali su da se pomalo uspavanoj splitskoj glazbenoj sceni stvara itekako dobra glazba. 
 
Grupa MIND ZOO je osvojila poklon bon koji će iskoristiti u Music shopu Metropolis. 
 
U sklopu svih večeri ovogodišnjeg Festival autorskih bendova - ST-@rt 2017, s Udrugom Deseti život iz Splita te Azilom Aurora iz Omiša, sudjelovalo se u donatorskoj akciji za pomoć napuštenim životinjama te se ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su donirali sredstva. 
 
ST-@rt za cilj ima afirmaciju autorskog rada neovisno o vrsti i obliku glazbenog izričaja. Nadamo se da ćete praćenjem tijeka Festivala doprinijeti našem cilju. Organizator Festivala autorskih bendova je udruga UZG STOP.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.