Hrvatski radio

Radio Split

Policija izdala upute za prometovanje Vukovarskom ulicom

17.11.2022.

14:45

Autor: HRT- Radio Split

SPLIT

SPLIT

Foto: RADIO SPLIT / HRT

Splitska policija obavještava kako se danas i sutra obilježava spomen na stradale žrtve grada heroja - Vukovara, paljenjem svijeća kod spomenika „I u mom gradu Vukovar svijetli" i duž čitave Vukovarske ulice. Sutra s početkom u 18 sati i 11 minuta održat će se mimohod kroz Vukovarsku ulicu, s početkom na križanju ulica Domovinskog rata i Vukovarske, a završetak mimohoda predviđen je u Vukovarskoj ulici na području gradskog kotara Sućidar gdje će biti zapaljene svijeće kod murala posvećenih Domovinskom ratu.

Danas i sutra, u poslijepodnevnim i večernjim satima, na području Vukovarske ulice u Splitu očekuje se povećan intenzitet građana i pješaka, pa apeliraju na sve sudionike u prometu, posebno vozače, da povećaju oprez i smanje brzinu. Sutra tijekom trajanja mimohoda apeliraju na vozače da ne prometuju Vukovarskom ulicom i okolnim cestama, te poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju - izvijestila je splitska policija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Dnevnik Radio Splita

Središnja informativno-politička emisija koja se emitira od ponedjeljka do subote u trajanju do 25 minuta.

Poslušajte u Slušaonici