Hrvatski radio

Radio Split

10 kandidatkinja za "Splitski cvit"

21.02.2022.

23:06

Autor: HRT Radio Split

Splitski cvit 2021.

Splitski cvit 2021.

Foto: Splitski cvit / Splitski cvit

Splitska udruga Naš kvart predstavila je od početka ove godine deset kandidatkinja koje su nominirane za godišnju nagradu "Splitski cvit" za 2021. godinu. Nagrada će se ove godine dodijeliti deseti put. Predloženo je deset latica - djevojaka i žena koje su svojim društvenim djelovanjem na bilo koji način zadužile svoj Split.

Kandidatkinje su (na fotografiji s lijeva na desno): Nenni Delmestre, Adela Levanić Roudi, Sanja Erceg Vrekalo, Anita Runjić Stoilova, Andrea Resner, Ivana Šilović, Julijana Voloder, Tisja Kljaković Braić, Anita Marketić i Livija Plančić.  

Nagrada će biti dodijeljena za Dan žena 8. ožujka 2022. u 12 sati u Muzeju grada Splita - izvijestila nas je Milena Mratović, predsjednica udruge Naš kvart.

Dosadašnje dobitnice Splitskog cvita su Dijana Aničić, Đordana Barbarić, Danijela Jelić, Dragica Tomašković, Ivana Buklijaš, Maja Vrančić, Magda Maver, Lidija Lijić Vulić i Miheala Pfeifer.

8. ožujka 2022. Nagrada Splitski cvit za 2021. uručena je Liviji Plančić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.