Hrvatski radio

Radio Split

Starogodišnji program u eteru Radio Splita

31.12.2018.

07:40

Autor: RS

Starogodišnji program u eteru Radio Splita

Starogodišnji program u eteru Radio Splita

Foto: - / -

Na Silvestrovo, zadnji dan u 2018. godini, na valu Radio Splita priređujemo veseli program tijekom cijelog dana. Već u jutarnjem programu do 10 sati javljamo se sa splitskih ulica. Nakon 10 sati počinje naš starogodišnji program uz nagradne igre i veseli glazbeni program,

prenosit ćemo klapsku pjesmu Ispod ure do podne.

U našem studiju će nakon podne doći i mješovita klapa Filipa Devića. Do 15 sati domaćin će biti Vedran Očašić.

Nakon 18 sati počinje naš večernji program dočeka Nove godine uz Denisa Šabića, koji će biti s Vama do 2 sata ujutro! Bit će nagradnih igara!

Nakon 2 sata ponavljamo koncert klape Filip Dević.

A koncert klape Šufit emitiramo 1. siječnja 2019. u 20.05 sati.

Na dobro Vam došlo Mlado lito! Sretno!

KAMO NA DOČEK?

Početak dočeka u Splitu je oko 11 sati kada klapaši tradicijski pjevaju Ispod ure na Pjaci. U podne će djeca u Đardinu dočekati svoju Novu godinu, a fešta "rane Nove godine" za odrasle je u na Silvestrovo u 15 sati na Pjaci. Zabava se nastavlja cijeli dan sve do jutarnjih sati utorka u oreganizaciji splitske Turističke zajednice. 

Na Rivi će se u 11 sati održati Pop rock cabaret, a na Pjaci u 15 sati program 'Uranila nova'.

Na Rivi će u 20 sati DJ Payo izvoditi Hit mix, u isto vrijeme će u Božićnom gradu u Perivoju započeti New years eve warm-up.

U 21 sat na Rivi počinje programa dočeka Nove godine, dok će sat kasnije na Voćnom trgu startati Salsa doček nove godine. Split će u Novu godinu uvesti vrhunski zabavljači, Jasmin Stavros i grupa Magazin.

Centar plesa na Voćnom trgu organizira 'salsa doček nove godine' u sklopu festivala Salsa Split Silvester nights. Naime, već osmu godinu za redom Split postaje najpoželjnija plesna destinacija gdje gosti iz cijelog svijeta dočekuju novu godinu u sklopu trodnevnog festivala kao alternativa atmosferi domaćih hitova na Rivi.
"Zaplešimo zajedno u novu godinu na Voćnom trgu i splitskoj Rivi", poručila je direktorica gradske turističke zajednice Alijana Vukšić.

Doček Nove 2019. organizira se i u OLOLO zoni ispred Galerije umjetnina, a tamo od 22 do 03h nastupa DJ Emilio koji će izvoditi hitove svih generacija.

Desetak minuta nakon ponoći u Foto klubu Split u Marmontovoj ulici tradicionalno će se otvoriti novogodišnja izložba Ciklus fotografija "Streets" nastao 2017.-2018. godine za vrijeme putovanja sedamnaestogodišnje autorice izložbe Dore Ćurak u nekoliko europskih gradova i u njenom rodnom Splitu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.