Hrvatski radio

Radio Split

05:38 / 13.06.2018.

Autor: RS

Taksi Cammeo vozi i u Splitu

Taksi Cammeo     vozi i u Splitu

Taksi Cammeo vozi i u Splitu

Foto: - / -

Najveći hrvatski taksi prijevoznik od srijede 13. lipnja vozi i u Splitu! Cammeo će Splićanima biti dostupan tijekom cijele godine po pristupačnim cijenama koje se neće mijenjati - najavljuju iz uprave te tvrtke.

Prva tri dana sve vožnje bit će – na račun Cammea! (od srijede 13. 6. od 6h do petka 15. 6. u 18h).

„Dolazimo s novim automobilima i bit ćemo najjeftiniji taksi u Splitu i Dalmaciji s cijenama koje će biti iste cijele godine! Cijene usluge Cammea: START 5,00 kn KILOMETAR 5,00 kn MINUTA 0,50 kn. Cammeo svojim vozačima u Splitu jamči početnu plaću od 6000 kuna koja će rasti i do 10.000 kuna! I posao nije sezonski, već stalni jer Cammeo dolazi prvenstveno radi Splićana i kako bi njima ponudio jeftin, dostupan i siguran prijevoz.

Do aerodroma za samo 190 kuna!

Cammeo se može naručiti poziv na broj 021-313-313, ili putem mobilne aplikacije u dva klika. Narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže, jednostavnije, a osim što je taksi moguće platiti iz aplikacije – kroz programe vjernost vožnje mogu biti još i jeftinije." - poručuju iz Cammea.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.