Hrvatski radio

Radio Split

"Trka za život" ove godine - virtualno

25.09.2020.

16:29

Autor: Vesna Relić

"Trka za život" ove godine - virtualno

"Trka za život" ove godine - virtualno

Foto: - / -

Trka za život "Race for the cure" ove se godine organizira virtualno - kako priliči ovom koronavirusnom vremenu. Trči i šeta se individualno ili u timu, gdje kome odgovara - u prirodi, u gradu, na ulici, u uredu, teretani, stepenicama, s prijateljima, susjedima, kolegama, s mamom, tatom, partnerom..

Moguće je prijaviti se kao pojedinac, formirati tim ili se priključiti nekom timu.Prijavljuje se na internet platformi www.raceforthecure.eu uplatom u iznosu od 7 E ili 52 kn. Postavite sliku svog tima ili logo svoje udruge/firme kako bi bili vidljivi.

Procedura prijave je tako napravljena da je sve transparentno kao i pojedinačna sredstva za registraciju koja se doniraju nositelju akcije u pojedinoj zemlji, u našem slučaju, Županijskoj ligi iz Splita.

Trka ili šetnja može se posvetiti nekoj osobi koja se bori sa rakom ili nekoj organizaciji, a svaki šetač i trkač može poslati i motivacijski poruku na zajedničkoj platformi europskih zemalja koje sudjeluju u ovom projektu.

Otvorena je i foto izložba Pinki Split, sa 60-tak fotografija,  kako bismo se prisjetili prošlogodišnjeg događaja u kojem je sudjelovalo pet tisuća ljudi. Izložene fotografije u Foto klubu Split Marmontova 5, mogu se pogledati do nedjelje, 27. rujna.  

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.