Hrvatski radio

Radio Split

Udruga Help popularizira učenje jezika

20.03.2022.

20:41

Autor: HRT Radio Split

Help Split

Help Split

Foto: HELP Split / HELP

U organizaciji Udruge Help, francuski volonteri će u ponedjeljak 21. ožujka od 16:00h do 17:30 sati na splitskoj plaži Bačvice interkulturalnim besplatnim zabavnim programom uz francuske poslastice obilježiti Dan francuskog jezika.

Koliko dobro znate francuski? Jeste li ikada posjetili Francusku ili želite jednog dana? Dođite na Bačvice i razmijenite pokoju riječ s našim volonterima - pozivaju organizatori.

Volonteri iz Francuske borave 6-12 mjeseci u Splitu, zavaljujući Erasmus+ programu (ESC - EU Solidarity Corps), te se na isti takav program razmjene unutar EU zemalja mogu prijaviti svi mladi u dobi od 18.-31. godine, bez obzira na stupanj obrazovanja i znanje engleskog!

EU Solidarity Corps program omogućava mladima iskustvo života u drugoj europskoj državi, uz besplatan tečaj lokalnog jezika, sufinancirane troškove puta, pokriven trošak smještaja te volonterski džeparac. Mladi iz Splita već su sudjelovali u razmjenama u Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj, Poljskoj, Estoniji...

Za više informacija o volonterskim razmjenama i prijavu za besplatan tečaj francuskog jezika kontaktirajte na broj 021/346-664 , od ponedjeljka do petka, od 08h-19h, te vikendom od 17h-19h ili nas posjetite na adresi: Šetalište Bačvice 10, Udruga za pomoć mladima HELP. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

Svi za Lećevicu

radionice