Hrvatski radio

Radio Split

Uskok u Hajduku - istražuju se dolasci trojice Ukrajinaca

16.02.2017.

12:49

Autor: Ivan Perdijić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Državno odvjetništvo opet se bavi poslovanjem Hajduka. Policija je po nalogu USKOKA od kluba dobila dokumentaciju o transferima i ugovorima igrača iz razdoblja kada je sportski direktor bio Goran Vučević.

Istražiteljima je navodno posebno zanimljiva dokumentacija o dolascima trojice Ukrajinaca: Maksima Biljija, Artema Radčenka i Artema Milevskog. Tadašnji predsjednik Marin Brbić kratko nam je kazao da je poslovanje bilo zakonito. Zanimanje policije za poslovanje Hajduka nije neka novost i u njegovo je vrijeme policija više puta bila u klubu. Nisam upoznat s novim slučajem, više ni na koji način nisam vezan s upravom kluba, a u moje vrijeme poslovanje je bilo posve transparentno - istaknuo je bivši predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović - Visković.


Ovo nije prva kontrola Uskoka, bilo ih je i ranije, i koliko znam, nisu pronašli ništa što bi izlazilo iz okvira normalnog i uobičajenog poslovanja, kada su u pitanju transferi igrača, no svakako je indikativno vrijeme kada je informacija dospjela u medije - naglasio je Ljubo Pavasović Visković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.