Hrvatski radio

Radio Split

Veseli programi u Adventskom parku na Mertojaku

28.12.2021.

13:06

Autor: Gradski kotar Mertojak

Park Mertojak

Park Mertojak

Foto: GK Mertojak / GK Mertojak

Marljiva ekipa najpoznatijeg kvartovskog Adventa u Splitu pripremila je bogat dječji i noćni program ususret Novoj godini. 'Čarobna zima', spektakularna dječja interaktivna predstava odgođena zbog vremenskih neprilika, na rasporedu je ovog utorka s početkom u 16 sati. Glazbeno scenski program za najmlađe nastavlja se u srijedu s početkom u 11 sati kada na pozornicu stižu brojni animatori u sklopu predstave 'Mini Disco'. Osim predstava i ovog će se četvrtka organizirati još jedno 'Dječje kino' u nizu. S početkom točno u 17 sati na velikom platnu na Mertojaku prikazivat će se najbolji dječji filmovi i animirani filmovi.


Advent park Mertojak osigurao je dovoljno zabave i za one nešto starije pa tako ovog utorka s početkom u 20 sati noćni program otvara DJ Dupli sa svojom 'Izgubljenom generacijom'. Srijeda je rezervirana za Auru koja svira najbolje glazbene hitove od 20 sati, a već u četvrtak u park stiže Ivana Orlić i grupa 'Euforia' koji će posjetitelje zabavljati također od 20 sati. Staru godinu na Mertojaku obilježit će raznovrstan cjelodnevni glazbeni program, a već od 19 sati na pozornicu stiže ekipa Kazetofon Partyja koja kroz svoju 'Lip Sync' borbu upriličuje 'nastupe' svjetskih zvijezda. Sav program besplatan je za sve posjetitelje, a uz svakodnevnu zabavu očekuje vas raznovrsna gastro i ugostiteljska ponuda te klizalište i sadržaji za djecu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.