Hrvatski radio

Radio Split

Vesna Pisarović pjeva na splitskom Adventu

11.12.2021.

13:03

Autor: HRT Radio Split

Vesna Pisarović

Vesna Pisarović

Foto: TZ Grada Splita / TZ Grada Splita

Advent u Splitu priprema glazbenu poslasticu za sve ljubitelje domaće glazbe! Nakon 15 godina izbivanja s domaće scene, Vesna Pisarović vraća se među domaću publiku i to na Bedem Cornaro gdje će u utorak s početkom u 20:30 sati pjevati sa splitskom publikom svoje najveće hitove. Besplatan koncert građanima Splita poklanja Turistička zajednica grada Splita u suradnji s Bedemom Cornaro.

Mnogi od nas sjećaju se hitova Vesne Pisarović koja je prije petnaestak godina osvajala domaću scenu svakom novom pjesmom. Njezini hitovi „Da znaš“, „Dolje na koljena“, „Jutro donosi kraj“, „Neka ljudi govore“, „Sasvim sigurna“ i brojni drugi, rado se pjevaju i danas, a zajedno s Pisarovićem moći će ih ponovno pjevati i publici na Bedemu Cornaro ovog utorka.

Karte za koncert su besplatne i moguće ih je preuzeti preko sustava Adriaticket.com za nula kuna. Pritom građani moraju upisati broj bankovnih kartica i platiti naknadu za preuzimanje ulaznice. Na e-mail će potom dobiti QR kod kojeg je potrebno isprintati i pokazati na ulazu u Bedem Cornaro.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

Svi za Lećevicu

radionice