Hrvatski radio

Radio Split

Zapaljene božićne jaslice u Sinju

02.12.2017.

13:21

Autor: Ferata-sinjski portal

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sinoć nešto iza 23,30 sata za sada nepoznati počinitelj zapalio je božićne jaslice koje su u parku na Šetalištu Alojzija Stepinca u Sinju postavili članovi udruge Sinjski ferali, u okviru manifestacije ‘Advent u Sinju’.

 Vatrogasci su dojavu o požaru dobili u 23,41 sata, a ugasili su ga u 00,10 sati. Na teren su izašli i službenici PP Sinj iz koje su izvijestili da poduzimaju daljnje radnje u cilju pronalaska počinitelja. Damir Alebić Žane prvi je od članova udruge Sinjski ferali jutros posjetio Šetalište Alojzija Stepinca. ‘Ovo je stvarno za ne povjerovati. Sinoć smo se svi skupa potrudili i uredili park, a tijekom noći netko je zapalio Betlehem, kojeg je danima radila naša članica Anđelka Vučković. Sve ostale figure su ostale netaknute. Ne znam kome može pasti na pamet ovako nešto napraviti. Ovdje nije riječ o materijalnom, već o emocionalnoj šteti’, kazao je Alebić. Iz Udruge pozivaju sve koji imaju informacije o počinitelju da se jave u PP Sinj.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.