Hrvatski radio

Radio Split

Zapišite se za drugačiju mapu za turiste i goste

04.07.2018.

10:28

Autor: Vesna Relić

Use it mapa Split

Use it mapa Split

Foto: - / -

Pružatelji usluga u turizmu zainteresirani za novo izdanje drugačije besplatne mape Splita, mogu se upisati putem online obrasca dostupnog na infozona.hr. Posljednje izdanje splitske USE-IT mape Info zona je realizirala 2016. godine te je besplatna mapa svojim drugačijim pristupom stekla iznimnu

popularnost među turistima, stranim studentima te vlasnicima hostela i apartmana. Mape su se razlikovale od klasičnih turističkih mapa jer su ih izrađivali mladi lokalci te su bile ne samo korisne nego i zabavne.

Slijedeći provjereni koncept, Info zona radi na realizaciji nove mape koja će turistima omogućiti da upoznaju Split i njegovu povijest, njegove stanovnike i mjesta koja posjećuju lokalci, a sve u zabavnim i duhovitim natuknicama na engleskom jeziku prilagođenom mladima i njihovom načinu sporazumijevanja - objašnjava Goran Biličić iz Info zone, napominjući da Info zona popis sastavlja s ciljem propitivanja interesa te olakšavanja realizacije i distribucije nove mape.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.