Hrvatski radio

Radio Split

Splićane će u novogodišnjoj noći zabavljati Gibonni, Noa i Mjesni odbor

17.10.2013.

12:35

Autor: Zrinka Srpak/G.P.

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Banovini je objavljeno tko će Splićane zabavljati u novogodišnjoj noći. Po prvi put nastupit će Gibonni zajedno sa šoltanskim Mjesnim odborom i bendom Tribute to Dino Dvornik.

U Banovini je objavljeno tko će Splićane zabavljati u novogodišnjoj noći. Po prvi put nastupit će Gibonni zajedno sa šoltanskim Mjesnim odborom i bendom Tribute to Dino Dvornik. Gibonni je rekao da je više od 20 godina čekao ovaj trenutak. Ako je postojalo pravo vrijeme za njegov novogodišnji nastup, onda je to upravo kraj ove godine - rekao je jutros u gradskoj upravi. Kako je novinare izvijestio predsjednik Turističke zajednice Splita Vedran Matošić, ove godine će se potrošiti oko 700 tisuća kuna za blagdanske priredbe i doček Nove godine. 

Presretan sam jer ću nakon 20 godina nastupiti na splitskom dočeku. Očekujem spektakl – kazao je Gibonni, najavljući u svojoj pratnji 14 izvođača, među kojima i Damir Urban...

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.