Hrvatski radio

Radio Split

Ured za pastoral mladih SMN najavljuje: Svete Mise će se ponovno slaviti u studentskom domu na splitskom Kampusu

23.04.2022.

17:46

Autor: SMN

Pastoral mladih SMN

Pastoral mladih SMN

Foto: SMN / SMN

Nakon duže pauze uzrokovane mjerama protiv suzbijanja epidemije koronavirusa, Svete Mise za studente ponovno se vraćaju u studentski dom na Kampusu.

Pastoral mladih SMN

Pastoral mladih SMN

Foto: SMN / SMN

Tradicionalno su se Svete Mise za studente održavale svake nedjelje u kapelici bl. Ivana Merza na splitskom Kampusu u studentskom domu dr. Franje Tuđmana (Ulica Cvite Fiskovića 3, Split). No, zbog pandemije COVID-19 već neko vrijeme studenti nisu mogli slaviti Gospodina na toj lokaciji. Ove nedjelje (24. travnja 2022. godine) Misa će se ponovno održati na već spomenutoj, odnosno staroj i studentima dobro poznatoj lokaciji na Kampusu. Studentsku Misu će predvoditi predstojnik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu don Mihael Prović, a animirat će je Vokalno instrumentalni sastav „Veritas aeterna“. Predviđeni početak euharistijskog slavlja za studente je u 19 sati u kapelici bl. Ivana Merza u studentskom domu na Kampusu.

Pastoral mladih SMN

Pastoral mladih SMN

Foto: SMN / SMN

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.