A1 zatvorena, prema sjeveru nema slobodnog pravca za kamione

A1 zatvorena, prema sjeveru nema slobodnog pravca za kamione

foto: Davor Puklavec / Pixsell

Zbog zimskih uvjeta i olujnoga vjetra nema slobodne ceste za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci i Dalmaciji, i obrnuto. Sva su odmorišta popunjena - javlja jutros Hrvatski auto klub.

Zbog olujnog vjetra za sav je promet zatvorena autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje.
Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle-Kikovica te Kikovica - Delnice, javlja Hrvatski autoklub. Ne vozi ni trajekt Prizna - Žigljen.

Prognoza DHMZ za zadarsko područje u 07:30 sati - Stanje na zadarskom područjuPretežno je oblačno s mjestimičnom kišom, u zaobalju susnježicom i snijegom. Puše umjerena do jaka, podno Velebita i vrlo jaka bura. More je umjereno valovito i valovito. Temperature zraka u 7 h: Knin 2 Obrovac 3, Pag, Šibenik i Zemunik 5, te Veli Rat i Zadar 6 stupnjeva. Tlak zraka u Zadru iznosi 1003 hektopaskala.

 Prognoza vremena za danas : Pretežno oblačno s mjestimičnom kišom, u zaobalju mjestimice snijeg. Umjerena do jaka bura i istočni vjetar će malo oslabiti, te potkra dana i u noći opet pojačati. More umjereno valovito i valovito. Očekuju se najviše dnevne temperature zraka od 8 do 11, u zaobalju od 4 do 7 stupnjeva.

 

Komentari