B. Dukić: Nisam uopće sudjelovao na sjednici NO niti izrekao takvo što

B. Dukić: Nisam uopće sudjelovao na sjednici NO niti izrekao takvo što

Nakon odluke NO NK Zadra i smjene direktora Svetka Ćustića, stiže reakcija zadarskog gradonačelnika Branka Dukića koji se ''oglasio'' na svojem facebook profilu. "Meni je svejedno jesi li u NK Zadru ti ili Reno Sinovčić." navodno je Dukić prijašnjih mjeseci poručio Ćustiću.

 Nisam uopće sudjelovao na sjednici Nadzornog odbora, a kamoli da sam rekao takvo nešto. Usprkos osobnim napadima, poštujem gospodina Svetka Ćustića kao osobu kao i sve što je prošao i neću ulaziti u medijske rasprave s njim. Niti je to dobro za NK Zadar, niti za gospodina Ćustića, a mislim da svi kojima je stalo do NK Zadra ne očekuju od nas medijsku sapunicu i prepiske nego da stavimo ego po strani i da svatko preuzme odgovornost u skladu s ovlastima i rezultatima, piše Dukić.

- Klub ima Nadzorni odbor, Nadzorni odbor sukladno izvještaju i svojem viđenju donio odluku. Rekao sam kako nismo zadovoljni stanjem u klubu, ali ne vjerujem da itko je.

Za Grad je presudno da se financijama kluba upravlja odgovorno, transparentno i u skladu s propisima RH. Drugi cilj je da se što veći broj djece u Zadru bavi nogometom na što boljoj razini, a ako je pri tom moguće ostvariti i sportski rezultat to je svakako poželjno.

Grad Zadar je u prethodnom razdoblju, pa će tako i u budućnosti, ispunjavati preuzete obaveze prema Klubu. Primamo na znanje odluku Nadzornog odbora, no inzistirat ćemo da nas se redovito izvještava o provođenju nabrojenih ciljeva, zaključuje Dukić.

Komentari