B. Filipi: Veselim se još jednoj sezoni u WSB-u

B. Filipi: Veselim se još jednoj sezoni u WSB-u

Zanimljiv period očekuje zadarskog boksačkog teškaša Josipa Bepa Filipija koji je ovog ljeta Zadar zamijenio Zagrebom, zajedno s bratom Tonijem. Saljani su otišli u BK Gladijator dok nastupaju i za Loznicu.

Tamo je još prošle godine otišao Toni dok će prvi meč ovog vikenda za klub koji je već osigurao naslov državnog prvaka Srbije odraditi i Bepo.

„Tako je, imamo meč protiv Lazarevca koji  želimo dobiti i sezonu završiti bez poraza. Ja jedva čekam ulazak u ring, zaželio sam se boksa i kao uvijek idem po pobjedu. U dobroj sam formi,  vjerujem da ću to i pokazati u ringu“.

U 2017. za Loznicu će nastupati i u Regionalnoj ligi koja kreće.

„Ta liga će biti pun pogodak i veliki dobitak za nas boksače. Trebat će biti maksimalno spreman jer tu će nastupati mnogi vrsni boksači. Veselim se i tim novim izazovima“.

Također, Filipi se nada i da će treću godinu uzastopno nastupati i u WSB Svjetskoj ligi. Iza njega su nastupi za Chinaa Dragonse dok je prošle sezone boksao za viceprvake British Lionheartse.

„Uskoro će draft, ja sam već sada u pregovorima s engleskim Lionheartsima za koje sam lani upisao dvije borbe i ostvario dvije pobjede. Slavio sam u mečevima četvrtfinala i polufinala dok u finalu protiv Cube nisam nastupio jer sam se pripremao za kvalifikacije za OI. Blizu smo dogovora i ukoliko obje strane uspiju naći zajednički jezik onda bi preskočio draft“.

Ne krije da bi rado i ove godine bio njihov član.

„Kažem, ako uvjeti budu dobri, zašto ne. Mislim da sam svojim borbama zaslužio da me se ipak malo bolje tretira. Iza mene je pet mečeva u WSB -u, izgubio sam samo od olimpijskog pobjednika Tishchenka i to na bodove. Vjerujem u dobar rasplet pregovora i nove nastupe za englesku momčad. Ukoliko do toga i ne dođe, ne sumnjam da me neće  izabrati neka druga ekipa“. 

Komentari