Belafuška Fešta 2018. uz Sexymotherfucerse i Soul Fingerse

Belafuška Fešta 2018. uz Sexymotherfucerse i Soul Fingerse Belafuška Fešta 2018. uz Sexymotherfucerse i Soul Fingerse

Poseban gost i voditelja programa Mario Mareković. Rezident DJ Leteći Holandez, je pripremio Special Belafuža edition set, a u gastro dijelu fešte posluživat će se riblji i mesni specijaliteti, pa i slastice, te kokteli.

Već osmu godinu zaredom Udruga "Brodarica" i Društvo sportske rekreacije "Brodarica" organizira tradicionalnu manifestaciju "Belafuška Fešta 2018". Ove godine smo pripremili poseban program prepun glazbenih, zabavnih i gastronomskih iznenađenja. Od 21 h nastupaju naši domaći, otkačeni i jedinstveni "Sexymotherfucersi", nakon njih jedini i neponovljivi "Soul Fingersi", koji godinama slove za jedne od najvećih zabavljača na Hrvatskoj glazbenoj sceni. Kao posebnog gosta želimo najaviti najzabavnijeg, najotkačenijeg, najsenzacionalnijeg voditelja programa; Veličanstveni Mario 5reković...Kao i prošle godine naš rezident DJ Leteći Holandez, koji je pripremio Special Belafuža edition set s kojim ćemo završiti ovu predivnu bajku na Brodarici.

U gastro kutku Vas očekuju riblji i mesni specijaliteti, pa i poneka slastica, te "Coctail Bar Belafuža" sa vrhunskim koktel majstorima koji će samo za tu noć pripremati svjetski poznati koktel "Brodarica". Sve u svemu očekuje nas još jedna nezaboravna zabava do ranih jutarnjih sati na Belafuži, u centru Brodarice!!! Ulaz besplatan!!! Vidimo se!!!

Komentari