Besplatni trening seminar Krav maga za žene

Besplatni trening seminar Krav maga za žene

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se obilježava 25. studenog, Krav Maga Zadar organizira besplatni trening seminar za sve zainteresirane žene. Pod nazivom „Budi dio priče“ seminar će se održati u subotu 23. studenog od 15 do 18 sati u dvorani Krav Maga Zadar.

Bilo koji oblik nasilja je neprihvatljiv, a dok taj problem najviše pogađa žene, prisutan je u svim dobnim strukturama, bez obzira na socioekonomski status, podrijetlo i obrazovanje. Kako bi doprinijeli prevenciji nasilja, želimo da se sve žene osjećaju snažno, samopouzdano i sigurno, a zbog toga se u nekoliko hrvatskih gradova organizira besplatni trening-seminar samoobrane za sve žene, poručuju iz Krav Maga tima Zadar.

Na seminaru će  biti obrađene specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija.

Na seminaru mogu sudjelovati  sve žene starije od 15 godina, bez obzira na tjelesnu spremu ili predznanje.

Pozivamo vas na ovaj besplatan tečaj na kojem ćete uz određene tehnike samoobrane, naučiti podići i samopouzdanje te naučeno kasnije prenijeti na svoje sestre, prijateljice, kolegice, kćeri, majke, sve one koje su odlučile ne biti žrtve nasilja.

Prema podacima PU Zadarske tijekom 10 mjeseci na području Grada Zadra evidentirano je 17 kaznenih djela nasilja u obitelji, dok ih je tijekom cijele prošle godine bilo 19.

Na području Zadarske županije  tijekom 10 mjeseci  lani su evidentirana 42 kaznena djela, a ove godine u razdoblju od 10 mjeseci je evidentirano je 41 kazneno djelo nasilja u obitelji.

Komentari