Boks: Milošević i Gulan na SP u Rusiji

Boks: Milošević i Gulan na SP u Rusiji Boks: Milošević i Gulan na SP u Rusiji

M. Gulan i Z.Rogić, trener vratara u Zenitu koji ih je posjetio

Hrvatska boksačka reprezentacija mlađih seniora nalazi se u ruskom St. Petersburgu gdje sutra počinje i do 27. studenog će trajati Svjetsko prvenstvo. Petrograd će tako biti domaćin ovogodišnjih borbi najboljih boksača na planetu rođenih 1998. i 1999. godine.

Hrvatsku će tako predstavljati rekordnih 8 boksača, 56 kg Marko Križanović, 60 kg Martin Gulan, 64 kg Petar Cetinić, 69 kg Ivan Šegrt,75 kg Matej Uremović, 81 kg Leo Cvetković, 91 kg Marijan Brnić i 91+kg Lucijano Ćosić. Uz njih su i treneri Zoran Kralj te Edi Milošević.

Posebno nas zanimaju naši Zadrani iz BK Zlatna rukavica, Martin Gulan i trener Edi Milošević koji su se jako dugo pripremali za ovo natjecanje.

Trener Milošević jedva je dočekao odlazak na ovu smotru.

"Želim vidjeti gdje smo i što smo napravili u pripremnom periodu. Nije bilo lako meni i Martinu ali smo uspjeli na kraju odraditi sve što smo i zacrtali. Vjerujem da će se to i vidjeti na ovom natjecanju i da će Martin u ringu to i pokazati. Martinu ne stavljam nikakvo breme pritiska, u boksu su prognoze nezahvalne ali stvarno smo optimisti".

Ulazak u ringu Gulan očekuje s nestrpljenjem. Dat će sve od sebe pa će vidjeti za koji rezultat će to biti dovoljno.

"U svaku borbu idem sa željom da pobijedim. Rusiju i ovo prvenstvo vidim kao svoju veliku priliku za napraviti još veći iskorak u karijeri. U dobroj sam formi, ne bojim se nikoga i ako me i ždrijeb malo posluži bilo bi lijepo kući se vratiti s odličjem".

Ždrijeb je sutra a odmah nakon njega počinju i borbe.

Komentari