Božidar Kalmeta: MOST i Akcija mladih su protiv Zadra

Božidar Kalmeta: MOST i Akcija mladih su protiv Zadra

Zadarski HDZ-ovci danas su komentirali izjavu čelnika MOST-a Mira Bulja koji je kazao da treba ukinuti sve četiri dalmatinske županije i od toga napraviti samo jednu dalmatinsku regiju s centrom u Splitu.

Za razliku od MOST-ove politike koja ide na ukidanje županija, naša politika je jačanje Zadra i protivljenje institucionalnog razvlašćivanja Zadra koju je provodila SDP-ova vlast, izjavio je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta, prozvavši MOST i Akciju mladih da rade protiv interesa Zadra i Zadarske županije:

Prema tome želim danas reći jasno da je glas za MOST i Akciju mladih da je to glas protiv Zadra, da je to glas protiv svih zadarskih potreba, naravno i potreba građana grada Zadra. Njihovi prijedlozi bi unazadili i vratili unatrag sve ono što smo desetljećima radili dosada. Prijedlozi ove političke opcije predstavljaju po našem dubokom uvjerenju katastrofu za grad Zadar i u tom smislu s unegativniji od svih političkih opcija koje su se pojavile dosada u gradu Zadru.  - izjavio je Božidar Kalmeta.

izjava Božidara Kalmete

Komentari