Bulevarom otežano do kraja veljače

Bulevarom otežano do kraja veljače

U sklopu radova na kolektoru visoke zone prije nekoliko dana zatvoren je dio križanja ulica Ante Starčevića i Petra Skoka. Riječ je o radovima na kolektoru visoke zone koji traju već mjesecima, a ušli su u završnu fazu.

Prvi dio križanja sa ulicom Petra Skoka  je trenutačno zatvoren, uspostavljena je privremena regulacija protema istočnim prometnim trakom i takva regulacija bit će do kraja ove godine. Tada će se radovi premjestiti na drugu stranu ulice, a regulacija prometa prometa će biti obrnuta. Cijeli projekt bi prema ugovoru trebao biti dovršen do kraja veljače. 

Podsjećamo, radovi u ulicama Petra Skoke i Marina Getaldića na Smiljevcu počeli su u travnju. Riječ je o pretposljednjoj fazi izgradnje kolektora visoke zone koju financiraju Hrvatske vode. Projekt je vrijedan više od 50 milijuna kuna, a nakon što se ugradi cjevovod, Gradska uprava kao i u slučaju ulica Benka Benkovića i Domovinskoga rata, uređuje cestu, nogostup i svu ostalu komunalnu infrastrukturu. Radovi na cesti i javnoj komunalnoj opremi vrijedni su oko 4 milijuna kuna. 

Komentari