Bura! Maslenica-Zaton Obrovački zatvorena, samo osobna mogu autocestom A1

Bura! Maslenica-Zaton Obrovački zatvorena, samo osobna mogu autocestom A1

Foto/Vladimir Šetka

Zbog olujne bure koja doseže brzinu preko 100 km/h za sav promet zatvorena je državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački gdje je bura jučer prevrnula prikolicu tegljača. Samo za osobna vozila voze autocestom A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje.

Obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27). Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, Paški most također su otvoreni samo za osobna vozila.
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).
 
Snijeg mjestimice pada u u Lici. Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Komentari