Četvorica privedena zbog napada na muškarca, a peti nasilnik nedostupan

Četvorica privedena zbog napada na muškarca, a peti nasilnik nedostupan

Sanjin Strukic/PIXSELL, ilustracija

Nakon kriminalističkoga istraživanja nad petoricom muškaraca, u dobi od 43, 32, 27 i 28 godina, policija ih je kazneno prijavila zbog sudjelovanja u tučnjavi, a 35-godišnjaka za neprijavljivanje kaznenog djela.

Naime, njih četvoricu se sumnjiči da su u 01. ožujka 2020. godine oko 06.00 sati u ugostiteljskom objektu na Obali kralja Tomislava u Zadru fizički napali 39-godišnjaka i pritom ga teško tjelesno ozlijedili.

Nadalje, 35-godišnjaka, kao odgovornu osobu ugostiteljskog objekta se sumnjiči da iako je znao kako je počinjeno kazneno djelo, to nije prijavio, čime je onemogućio otkrivanje samog kaznenog djela kao i počinitelja.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 43-, 27- i 28-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, protiv 35-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo Neprijavljivanje kaznenog djela, te je isti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je 32-godišnjak za sada nedostupan policiji te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Komentari