City games u Dobropoljani

City games       u Dobropoljani

Foto: Ilustracija

City Games nastavlja svoju turneju po Dalmaciji, i seli se na Pašman. Ovaj sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, održat će se danas u Dobropoljani s početkom u 19 i 30. I ovog puta izazovne igre čekaju na hrabre timove.

Nakon 9 sezona, 324 održana događaja i više od milijun prijeđenih kilometara, ove godine je City Games poprimio novo ruho; potpuno nova scenografija i brojna iznenađenja kako za natjecateljske ekipe tako i za publiku.

Kada smo prije 10 godina krenuli u ovaj projekt ni mi nismo vjerovali da ćemo doći do ove zavidne brojke. Odličan odaziv natjecateljskih timova kao i spremnost gradova i općina da postanu domaćini ovoga projekta omogućili su nam upravo to, da ove godine slavimo 10-godišnji jubilej. U ovih deset godina ne samo da smo se održali u zemlji u kojoj je sve počelo, nego smo pozitivan i vedar duh City Games-a prenijeli i na susjedne države u regiji pa i šire. Iznimna nam je čast što već godinama održavamo igre po Dalmaciji. Hvala svima koji su na bilo koji način bili dio ovoga projekta u prethodnih 9 godina. Idemo zajedno dalje!! objasnio je inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk. 

O popularnosti igara dovoljno govori podatak o 34 različite lokacije u više zemalja te brojka od čak 150 prijavljenih ekipa u 2019. godini. City Games turneju će na sportskim terenima uživo pratiti čak 50 tisuća gledatelja. Prijavljene ekipe natjecat će se u modernim inačicama tradicionalnih City Games igara kao što su vino, leteći vaterpolo, pršut, spašavanje turistkinje, morska košarka i veslo. Puno adrenalina, timskog rada i uglavnom nezaboravnih trenutaka, sve to vas čeka u Dobropoljani na Pašmanu.  

Ovaj sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, održati će se 11. Kolovoza u Dobropoljani sa početkom u 19:30 sati. Izazovne igre čekaju na hrabre timove.  

Opće je poznato da Pašman zovu srcem svijeta, stoga ne sumnjam da će na terenu ali i na tribinama biti veselo i srčano. Pozivamo sportaše, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave da se prijave i predstavljaju svoj grad na igrama. Uz nešto spretnosti i timskog rada možda će se naći i u finalu te tako predstavljati svoju zemlju. Svakako dođite navijati za svoju ekipu i tako im pomognite na putu do pobjede! zaključuje Krzyk.

 

Komentari