"Croatia loves you" i "vatreni skok"

"Croatia loves you" i "vatreni skok"

foto: A. Perica / HRT centar Zadar

Ovogodišnji Milenijski skok sa zadarske rive održat će se u subotu 4. kolovoza i kao svake godine imat će i javno-zdravstveni karakter - najmasovniji dermatološki pregled, te humanitarnu notu - pola iznosa od kotizacija namijenjeno je školi za obuku neplivača Latica. Novost je Vatreni skok!

A kako se prijaviti i pripremiti za poseban skok ovoga ljeta potaknut uspjehom naše reprezentacije na svjetskom nogometnom prvenstvu - donosimo u nastavku.

Prijave za skok uz kotizaciju od 30 kuna počinju 30-og ovoga mjeseca na Narodnom trgu i kod poslovnice DM-a na Kalelargi. Sigurnosna kvota ostaje ista - 3 tisuće skakača u dva reda na Rivi. Novost je Vatreni skok potaknut uspjehom naše reprezentacije na svjetskom nogometnom prvenstvu. Za taj skok sudionici sa sobom moraju ponijeti majice na crveno bijele kvadratiće - a zašto - objasnio je Mladen Masar. 

U istim će majicama sudionici skoka svojim tijelima ispisati poruku - Hrvatska vas voli i u svijet poslati još jednu prekrasnu razglednicu iz Zadra i Hrvatske. Uz obilje zabave, bio ručak po pet kuna, obavljat će se i dermatološki pregledi. Hana Matić u ime DM-a ističe da je lani pregledano 796 osoba, a njih 42 upućeno je na daljnje pretrage. Posebno je apelirala na mlađu populaciju da se odazove pregledima.

Mladen Masar o pripremama za "vatreni skok"

Komentari