D. Jusup: Ružić i Kotlar su tu, Farr odlazi, s Popom sam samo popio kavu

D. Jusup: Ružić i Kotlar su tu, Farr odlazi, s Popom sam samo popio kavu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Tome Ružić i Bernard Kotlar viđeni na treningu KK Zadar, što to znači za Franka Sterlu, Marija Mandira i Samira Žužu. Odlazi li James Farr dolaskom Akosa Kellera, vraća li se iz igračke mirovine Marko Popović.

Najavio je Jusup po dolasku u klub da će kad se malo upozna sa situacijom povući neke poteze.

Na treningu su primjećeni Tomislav Ružić koji se i spominjao kao njegov pomoćnik te kondicijski trener Bernard Kotlar.

„Ja stalno govorim, jedan čovjek ovo ne može izvući, Tome se sinoć priključio treninzima, bit će uz ekipu i pomoći će u individualnom radu. Bernard je došao pomoći u kondicijskom djelu, da tu nadopunimo još nešto, rad želimo u svim segmentima podignuti na jedan viši nivo jer je to jedini ispravan put i osnova da se na takav način nešto pokuša i napraviti”

Ostaju li na svojim funkcijama Mandir, Sterle i Žuža.

„Je, je, svi ostaju, radit će svoj posao, za sve ima dosta posla ako se želi raditi. Dokle god netko profesionalno ispunjava svoje obveze promjena neće biti”.

Prvi dojmovi o Kelleru.

„Stigao je jučer, odradio je dva treninga, dobro je to odradio, mislim da je u dobroj fizičkoj spremi. Malo smo ubacili i jednu vrstu specifičnih tih treninga gdje će igrači više trčati i spustiti se u stav. Neće biti lako.”

Njegovim dolaskom je li Farr postao prekobrojan.

„Za obojicu mjesta nema, nema ga više na timskim treninzima, samo na grupnim, treninzima trčanja, U principu on je izvan ekipe, na njega ne računamo, odličan je dečko, sjeli smo i razgovarali, ovaj drugi dio će on rješavati s administracijom.”

Koliko ima istine o reaktiviranju Marka Popovića.

„Istina je da smo mi popili kavu ali taj razgovor neka ostane između nas dvoje. Za sada od njegovog dolaska u Zadar i reaktiviranja nema ništa”.

Kao što vidite, u klubu s Višnjika uvijek je zanimljivo, a ono što Zadrane prvo očekuje je u četvrtak u nastavku HT Premijer lige susret u Krešinom domu sa sinjskim Alkarom.

 

Komentari