Dario Šarić u Krešinom domu o tome kako se trenira najjačoj ligi svijeta

Dario Šarić u Krešinom domu o tome kako se trenira najjačoj ligi svijeta

Goran Kovacic/PIXSELL

U organizaciji KK Zadar i Redbull Hrvatska u Zadru će hrvatski košarkaški reprezentativac i NBA igrač Darijo Šarić održati košarkaško-sportska radionicu. Dario je rođen 1994. godine, igrao je za Šibenik, Zagreb, Dubravu, Anadolu Efes, a posljednje 2 godine za NBA momčad iz Philadelphije.

Početak je u 13 sati u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.
 
U svojoj karijeri već je osvojio niz trofeja I priznanja (Osvajač Hrvatske lige, Hrvatskog kupa, Jadranske lige, MVP raznih liga i europskih prvenstava). Na radionici će uz Darija govoriti i sportski psiholozi Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek o motivaciji, trudu i uspjehu. O važnosti pravilnog razvoja mladih sportaša govoriti će kondicijski trener KK Zadra prof. Jurica Šango te Marko Selin, trener mlađih kategorija KK Zadar.
Dario će pokazati i kako treniraju NBA zvijezde, svoju pripremu za trening te rad na košarkaškim elementima, a sudionici će se moći uključiti u rad sa Šarićem na terenu!
Na kraju je predviđeno natjecanje u vještinama baratanja sa loptom te u preciznosti s našom NBA zvijezdom. Svi zainteresirani mladi sportaši  stariji od 16 godina, košarkaši i košarkašice mogu doći na Višnjik danas u 13 sati i pogledati inspirativnu priču Darija Šarića. Radionica je potpuno besplatna.

Komentari