Devet momčadi u rekordnom roku prijavilo se za LIKAR

Devet momčadi u rekordnom roku prijavilo se za LIKAR

Otkako je prije dva tjedna LIKAR – Liga košarkaških amatera i rekreativaca i službeno predstavljena zadarskoj javnosti, na adresu organizatora stigli su brojni upiti vezani za početak natjecanja, format i mogućnost sudjelovanja.

Slijedom mnogobrojnih upita, organizatori su odlučili pozvati sve zainteresirane da pokušaju okupiti svoje momčadi i prijaviti se za premijerno izdanje LIKAR-a. Rezultat – u nepuna dva dana svoje mjesto u natjecanju osiguralo je devet momčadi, što je maksimalan broj kojega je organizator predvidio za prvu sezonu.


Prijavljene momčadi već su poslale i preliminarne popise igrača, koje će moći nadopuniti do početka natjecanja u siječnju 2020.

Nova zadarska košarkaška priča zahuktala se, dakle, vrlo brzo, a sve informacije i zanimljivosti o samom natjecanju i prijavljenim momčadima moći ćete uskoro pratiti na portalu sport023.hr.

Nositelj organizacije natjecanja je Udruga zadarskih sportskih novinara (UZSN) uz pomoć Košarkaškog kluba Sonik Puntamika, koji će ustupiti termine u legendarnim Jazinama i Udruge košarkaških sudaca Zadarske županije.

Komentari