Dina Levačić noćas isplivala 27 km od Vira do Ista

Dina Levačić noćas isplivala 27 km od Vira do Ista Dina Levačić noćas isplivala 27 km od Vira do Ista

Foto/ snimka zaslona Youtube

Daljinska plivačica Dina Levačić noćas je otplivala od Vira do Ista, u duljini od 27 km. Plivala je 8 sati i 30 minuta, a na Istu su je dočekali brojni mještani otoka s kojeg vuče korijene. Plivala je za humanitarnu akciji "Srcem za male heroje" kojom se želi pomoći Neonatologiji splitskog KBC-a.

"Uspješno je završeno preplivavanje kao opodrška ovoj humanitarnoj akciji," rekla je Dina nakon što je plivala cijelu noć. Krenula sam nešto iz ponoć i pol iz Vira. Uvjeti skoro idealni, jer je većinom bila bonaca, more toplo. uz nešto malo valova i sve se činilo vrlo jednostavno. 
No, nakon nekih 7 i pol sati plivanja uslijedio je najteži dio - prolaz između Molata i Ista gdje sam nekih kilometar imala baš veliku borbu zbog jake struje. Mogu reći najteži kilometar u mom životu koji sam isplivala, ali kad sam znala za koga je sve to, našla sam snagu da izdržim i to." rekla je Dina koju su ujutro na Išćanske plaže Pocrikvo dočekali mještani.

Dina Levačić

Pozivam sve da doniraju za splitsku Neonatologiju za male palčiće. Na Facebook stranici Dine Levačić objavljen je račun na koji se mogu donirati sredstva – IBAN: HR6724070001300020395.

Komentari