Donirajte za bolju budućnost gladne djece

Donirajte za bolju budućnost gladne djece

Povodom obilježavanja Majčinog dana Marijini obroci pokrenuli su kampanju "Majci za ljubav Marijini obroci". Sudjelovanje u kampanji je odličan način za pokazati našim majkama koliko nam znače, a pritom osigurati i dnevne obroke djeci koja trebaju našu pomoć.

Marijini obroci, humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta osigurava svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja za gladnu djecu, pokrenula je kampanju povodom obilježavanja Majčinog dana u Hrvatskoj.

Čudesan rad majki, od podupiratelja do volonterki koje u zemljama djelovanja pripremaju obroke svakog školskog dana, u samom su srcu misije Marijinih obroka. Ovog Majčinog dana pokažite jednoj od najvažnijih žena u vašim životima koliko vam znači kroz kampanju Marijinih obroka: Majci za ljubav. U ime vaše majke donirajte bolju budućnost gladnoj djeci te joj pošaljite zaprimljenu darovnu čestitku kao vaš znak pažnje povodom Majčinog dana.

Mnogi od nas u ovoj su situaciji odvojeni od svojih majki. Kampanja Marijinih obroka savršen je način da joj zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomognete doprijeti do još više gladne djece u najsiromašnijim zemljama svijeta.

Svoju darovnu čestitku možete pronaći na web stranici Marijinih obroka – https://www.marysmeals.hr/majci

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune.

 Za više informacija posjetite www.marysmeals.hr

 

Komentari