Dugogodišnji čelni čovjek Turisthotela uskoro napušta to mjesto

Dugogodišnji čelni čovjek Turisthotela uskoro napušta to mjesto

Nadzorni odbor Turisthotela na jučerašnjoj sjednici donio je odluku o prestanku mandata sadašnjeg direktora Frane Skoblara i imenovanju novog – Miroslava Dinčića koja će na snagu stupiti 2.3.2020. godine.

Kako su izvijestili iz Turisthotela, odluka o sporazumnom prestanku mandata Frani Skoblaru, koja će stupiti na snagu 2.3.2020. godine kada će na njegovo mjesto stupiti Miroslav Dinčić, donesena je jednoglasno. 

Dugogodišnji direktor Turisthotela, Frane Skoblar s kojim je na čelu ta najuspješnija zadarska turistička tvrtka ne samo opstala, već i prosperirala na prevrtljivom turističkom tržištu, a o njezinom uspjehu svjedoče i brojne osvojene nagrade, ostat će savjetnik Uprave. 

Podsjetimo i kako je direktor Turisthotela Frane Skoblar, ove godine na Danima hrvatskog turizma postao dobitnik nagrade za životno djelo. U Osijeku, nagradu "Anton Štifanić" uručio mu je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Budući novi direktor Turisthotela Miroslav Dinčić također je čovjek s dugogodišnjim iskustvom na zahtjevnim menadžerskim funkcijama u turizmu.

 

Komentari