Dva video zida na Forumu!

Dva video zida na      Forumu!

Dino Stanin/PIXSELL

Vatreni će u nedjelju u finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi pokušati dostići najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa i postati svjetski prvaci! U tome će ih bodriti i tisuće Zadrana i gostiju na Forumu na kojem će zbog velikog interesa biti umjesto jednog postavljena dva video zida.

Uvodi se i privremena regulacija prometa prema Poluotoku već od 15 sati, a Liburnijini autobusi i ovoga će puta besplatno prevoziti putnike od Autobusnog kolodvora prema središtu Grada.
Osigurati sigurnost za vrijeme i nakon prijenosa i ove utakmice policiji zadaje glavobolju ali ovo je slatka glavobolja, kaže načelnik PU zadarske Anton DražinaOvo je veliko okupljanje ali poduzimamo mjere koje su potrebene, angažiramo puno veći broj policajaca i preveniramo sve one situacije koje bi mogle eskalirati. Do sada je sve bilo u redu. Za nedjelju je najavljena i nova prometna regulacija koja bi trebala ograničiti ulaz vozila na Poluotok od 15 sati: Sva vozila koja se budu kretala prema središtu grada, usmjeravat će se s Obale kralja Tomislava prema ulicama Narodnog lista, Šime Vitasovića, Bartola Kašića pa prema izlazu iz grada. Parkirana vozila koja se budu nalazila na Obali kralja Tomislava, Liburnsokoj obali i Istarskoj obali imat će mogućnost izlaska iz centra tom trasom, a ne prema Foši, budući da će biti zatvoren ulaz vozilima u uži centar grada.

Ante Galić iz TZ Zadar podsjeća na besplatnu autobusnu liniju od Kolodvora prema Poluotoku kao najbolje rješenje ili pak pješice. 

A kako se jedan video zid na Forumu pokazao nedovoljnim za tisuće gledatelja TZ Zadar za nedjeljno finale postavit će dodatni kojega su, kaže Ante Galić, jedva uspjeli nabaviti jer ih ni u Hrvatskoj ni u susjednoj Sloveniji više nema.

Komentari