Evo što o prosvjedu vozača kaže zadarski gradonačelnik i Uprava

Evo što o prosvjedu vozača kaže zadarski gradonačelnik i Uprava

Dino Stanin/PIXSELL

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić i danas je ponovio kako razumije radnike, no da u proračunu sredstava nema. Ako višak mogu pronaći u svom poslovanju, on se tome ne protivi. Objasnio je i zašto je povećao plaće svojih direktora.

Gradonačelnik Dukić objasnio je i zašto je povećao plaće svojih direktora. " Moram naglasiti kako je u vrijeme krize snižena plaća svim direktorima za deset posto, radnicima plaće nisu dirane. Kada se steknu uvjeti naravno da sam za to da se i radnicima poveća plaća." 

Voditelj prometno - operativnog odjela LiburnijeSlobodan Erslan o današnjem štrajku, ali i prozivkama da su zastrašivali radnike: "Nije mi poznato o kakvim oni pritiscima govore, vidio sam odaziv od 40 -tak ljudi, od 250 zaposlenih. Po nama radi se o slabom odazivu, tu se prvestveno radi o manipulaciji sindikalnih vođa koji žele aferu, zašto nije mi poznato. Oni su već išli zahtjevom prema gradu, gdje su dobili argumentirani odgovor kako sredstva nema. O našim uvjetima najbolje govori činjenica kako velik broj vozača iz naše županije želi doći raditi kod nas." 

 

 

gradonačelnik B.Dukić i S.Erslan Voditelj prometno - operativnog odjela Liburnije:

Komentari