Fantele na regati Svjetskog kupa u Miamiju

Fantele na regati Svjetskog kupa u Miamiju

Svjetski prvaci u jedrenju u klasi četrdeset devetka iz danskog Aarhusa, braća Fantela, Šime i Mihovil danas kreću u nove izazove. Kup u Miamiju završava u subotu plovovima za odličja. Sretno dečki na putu do novih vrijednih ostvarenja.

Jedriličare zadarskog Svetog Krševana očekuje nastup na prvoj regati Svjetskog kupa koja počinje u Miamiju. Izvjesno vrijeme dečki su već na poprištu ovog natjecanja gdje su uz treninge odradili i jednu kontrolnu regatu.

U kakvom stanju dočekuju ovaj izazov.

„Uvjeti za treninge su odlični, dobili smo i novi brod koji smo nadam se dobro pripremili za ovaj nastup u Miamiju. Odlično se osjećamo, trenirali smo s našim sparing partnerima iz Belgije i Francuske, ništa ne prepuštamo slučaju. Dobra je prognoza i za vjetar ovaj tjedan, zadovoljni smo kako se stvari odvijaju i probat ćemo ovu regatu odraditi što je moguće bolje”.

Ono što zadarskom dvojcu ide u prilog je i podatak da su već osigurali nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine te će im sva ova natjecanja poslužiti kao izvrsna priprema za tu smotru. 

Komentari