Festival vjenčanja: novi termin i nove tehnologije

Festival vjenčanja: novi termin i nove tehnologije Festival vjenčanja: novi termin i nove tehnologije

Udruženje obrtnika Zadar predstavilo je danas program 13. Festivala vjenčanja, koji će se ovog vikenda održati u Arsenalu. Svoje proizvode ili usluge budućim mladencima predstavit će 53 izlagača na 70 izlagačkih pozicija, što je i najveći broj koji Arsenal može primiti.

I ove godine pripremljen je zanimljiv dvodnevni program koji donosi brojne novine. Jedna od njih je i novi termin. Festival se do sada održavao u ožujku, a o razlozima njegove promjene, tajnica Udruženja, Jasminka Smokrović kaže: Ove godine organizacijski odbor, osim samog koncepta odlučio je Festival održati nešto ranije, tako da budemo u skladu s trendovima ostalih sajmova vjenčanja u Hrvatskoj. Festival vjenčanja i dalje zadržava svoj humanitarni karakter ali na nešto drugačiji način: Nećemo raditi prikuplčjanje donacija od posjetitelja već će dio iznosa od kotizacije izlagača biti izravno uplaćen nakon Festivala Udruzi za autizam Zadar.

Ove godine festival doživljava rebranding  i okreće se visokoj tehnologiji, najavljuje Antonija Perković iz obrta Ama, koji je realizator programa festivala: Posjetitelji će za vrijeme trajanja festivala imati priliku upoznati izlagače kroz show room. Izlagači će prezentirati svoje proizvode i usluge što će se moći vidjeti na velikom video zidu u samom Arsenalu, a oni koji ne mogu posjetiti festival moći će sve pratiti na facebook stranici Festivala vjenčanja.

Predstavljanje salona vjenčanica, cvjećara, svečanih haljina, frizera, kozmetičara, fotografa i snimatelja održat će se u subotu, u jutarnjim satima, dok je popodne na rasporedu predstavljanje zlatara, grafičara, gravera i dekoratera balonima, te video prezentacija vjenčanica, cvijeća i frizura. Predstavljanje sala za vjenčanja i slastičara na rasporedu je u nedjelju, kada će, u popodnevnim satima opet biti održana prezentacija vjenčanica, cvijeća i frizura.

Ove godine Festival će obogatiti i retrospektivna izložba proteklih festivala, koja će biti postavljena na nekoliko punktova u Arsenalu.

Komentari