Futsal Week 2014 Zadar može početi

Futsal Week 2014 Zadar može početi

Sve je spremno za feštu malog nogometa na Višnjiku

Danas je na Višnjiku  najavljen međunarodni malonogometni turnir „Futsal  Week 2014 koji će se u dvorani Krešimira Ćosića održati od 26. do 31. kolovoza. Organizator turnira je Malonogometni klub Futsal Zadar.

A kako je uopće došlo do organizacije ovog natjecanja pitali smo predsjednika turnira i bivšeg hrvatskog malonogometnog reprezentativca, Zadranina Marka Šimurinu.

 „Prošle godine imali smo premijerno izdanje a sada je ipak već sve bilo puno lakše. Uvijek sam želio nešto ovako dovesti u svoj grad. Igrao sam dosta u inozemstvu i upoznao mnoge ljude i vidio kako to sve tamo funkcionira. Drago mi je da su Grad Zadar i ŠRC Višnjik prepoznali ovu ideju, vjerujem da je ovo početak jedne lijepe suradnje. Pozivam sve sugrađane da dođu i pogledaju susrete, sigurno neće biti razočarani“.

Na turniru će sudjelovati šest momčadi u seniorskoj i četiri momčadi u U-17 konkurenciji. Uz domaćine iz MNK Futsal Zadar nastupit će i gosti iz Katara, Kine, Finske, Slovačke te Slovenije.

Što bi ga zadovoljilo po završetku turnira, Šimurina dodaje.

„Prije svega da svi gosti našeg grada svojim kućama odu zadovoljni i s lijepim uspomenama, eto, neka se još nama iz MNK Futsal Zadar poklopi i dobar rezultat, bilo bi i više nego odlično“.

Recimo da će u petak biti održan i trenerski seminar te da će ulaz na sve susrete biti slobodan.

Komentari