G. Jovančević: Želimo na Višnjik dovesti Juga i Mladost

G. Jovančević: Želimo na Višnjik dovesti Juga i Mladost

Vaterpolisti Zadra 1952 natjecanje u regionalnoj A2 ligi nastavljaju ovog vikenda. Nakon prvog djela sezone liga se podijelila u dva djela. Zadrani će u nastavku igrati u ligi u kojoj se nalaze momčadi od sedmog do dvanaestog mjesta.

Tako su tu uz njih još Valjevo, Cattaro, Medveščak, Koper Primorska i Galeb. U vodstvu je Valjevo s 14 bodova, Zadar 1952 na drugom mjestu ima deset bodova, slijede dalje Medveščak, Koper, Cattaro i Galeb iz Makarske.

Jug, Mladost te tri splitska kluba Mornar, Jadran i POŠK, te Primorje i Solaris već su osigurali doigravanje domaćeg prvenstva. Još se traži posljednji osmi klub, a tu se borba vodi između Zadra, Galeba i Medveščaka.

„Da. Sada nam slijedi borba od sedmog od dvanaestog mjesta i novih pet utakmica u kojima tri puta odlazimo u goste, a dva puta smo domaćini. Trebamo učiniti sve da u tih pet kola ostvarimo što bolji rezultat i da se pripremimo za nastavak prvenstva Hrvatske gdje nam je cilj ući među tih osam ekipa koje će se boriti za naslov državnog prvaka. Za ostvariti zacrtano potrebno je u nastavku regionalnog natjecanja završiti ispred ostale dvije hrvatske momčadi Medveščaka i Galeba. Kod oba sastava gostujemo i vjerujem da ćemo iz tih dvoboja izaći kao pobjednici. Jug i Mladost na Višnjiku, to je ono čemu težimo” - rekao je trener VK Zadar 1952, Goran Jovančević.

Prvi izazov Zadrane očekuje u subotu, gost Višnjika bit će Cattaro iz Kotora.

Komentari