Grintalica: Je li istina? Čuo sam da su Turcima prodali rivu!?

Grintalica: Je li istina? Čuo sam da su Turcima prodali rivu!?

U prvoj jesenskoj Grintalici, naši slušatelji su se uglavnom žalili i kritizirali, ali bio je i pohvala. Najzanimljiviji upit stigao je od jednog zabrinutog starijeg slušatelja Radio Zadra koji je zamolio urednicu Suzanu Dražić da provjeri je li istinita vijest " da su Turcima prodali rivu"?

Evo i ostalih današnjih pitanja, od kojih izdvajamo onaj o tome zašto u Zadru nije vikendom organizirano dežurstvo stomatologa, potom kad će početi s radom poliklinika, a među ovim zdravstvenim temama je i jedna žalba slušateljice na zdravstveni sustav.

Rekla je da ne razumije zašto se teško bolesni pacijenti iz bolnice šalju kućama gdje o njihovim posljednjim danima mora brinuti obitelj i gledati ih kako umiru. Ispričala je slučaj svoje pokojne prijateljice koja je imala tumor.

Jedan se slušatelj žalio na ponašanje srednjoškolaca na kolodvoru, koje je nazvao huliganstvom i zatražio da intervenira policija. Uobičajenih pitanja, koja su često bile teme Grintalice, su i dva upita o nesnosnom smradu na pročišćivača na Smiljevcu, te hoće li Zadar napokon dobiti pristojan azil za životinje, jer je onaj na Žmirićima gradsko ruglo. 

       Grintalicu možete poslušati ovdje.

Komentari